Balle 2015_2049

Lektiecafe

På Balle har vi en frivillig lektiecafe, der er åben tirsdag og torsdag fra 14.15 - 16.00. Her skabes en rolig og tryg atmosfære omkring lektielæsningen.

Lektiecaféen
Formålet med lektiecaféen er at støtte eleverne og deres forældre i arbejdet med at etablere og fastholde gode arbejdsvaner omkring lektierne, lige som skolen gerne vil give eleverne mulighed for at have hjælp ved hånden, når lektierne skal laves og der er altid lærere, som eleverne kan søge hjælp hos.

Hvem kan komme?
Alle skolens elever i 0.-9. klasse er velkomne til at komme i caféen. Nogle elever har faste aftaler, lavet mellem forældre og lærere og andre kommer når der er brug for det. Især har udskolingen god gavn af caféen, når der skal laves større afleveringer og lignende.