DSC02567 DSC02478 DSC02563

Musikskolen

Fordyb dig i din interesse.

Efter skoletid har eleverne mulighed for at gå til musikundervisning i vores egen musikskole. Her kan de yngste elever afprøve sang, fløjte, xylofon og forskellige rytmeinstrumenter. Lidt ældre elever kan fordybe sig i et bestemt instrument, som de senere kan bidrage med i et af musikskolens mange bands.

Det sker ikke sjældent, at et af vore bands, eller at et musikværkstedshold spiller til friskolens morgensang. Ligeledes afholder musikskolen koncerter omkring december og maj. Her viser de omtrent 100 musikskoleelever, hvad de bl.a. har arbejdet med op til koncerten.

Se musikfolderen for 2017-18 ved at klikke HER