SSP samarbejde

SSP er et tværfagligt samarbejde mellem Skole, Sociale myndigheder og Politi, og er et tilbud til børn, unge og forældre. Målet er at opbygge et lokalt netværk, som kan opfange faresignaler og tendenser, så en tidlig forebyggende indsats mod kriminalitet og misbrug kan iværksættes.

SSP på Balle Friskole
På Balle Friskole besøger SSP-konsulenten 7. + 8. kl., og deltager efterfølgende i forældremøde. Mødet kan udmunde i en klasseaftale, som forældregruppen med hjælp fra SSP-konsulenten kommer frem til.

Derudover deltager 7. + 8. kl. hvert år i et konsekvensrally sammen med resten af kommunens 7. og 8. klasser. Her dystes i alt fra samarbejde, grænseoverskridende øvelser og information fra politiet mm.

Klik her for at se, hvordan en klasseaftale for en vilkårlig 7. klasse i Balle Friskole kan se ud.

SSP Teamet
Børne- og Ungeforvaltningen - Tværsafdelingen