Job på Balle Friskole - Balle Friskole

Job på Balle Friskole

14. april 2020

Er du vores nye kollega i friskolen så læs mere her:

Ansættelsen er på 37 timer pr. uge. 

Balle Friskole er en Grundtvig Koldsk skole med 190 elever i friskolen og 65 børn i vores SFO-tilbud Bifrost. 

Vi søger en dygtig og engageret lærer, der har linjefag eller tilsvarende kvalifikationer i mindst to af følgende fag; matematik, engelsk, idræt, naturfag, dansk, musik, samfundsfag, kristendom. Du brænder for dine fag og for at give begejstringen for dem videre til eleverne. 

Stillingen indbefatter undervisning på 7.-9. klassetrin, og du vil indgå i vores overbygningsteam sammen med fire øvrige kollegaer. 

Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever. 

Vores værdigrundlag er: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere. 

Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne: FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLSSKAB og GLÆDE er i fokus. 

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. 

Yderligere oplysninger fås hos friskoleleder Anette Terney tlf.nr. 2811 6506. Ansøgningsfrist er mandag den 27. april 2020. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 19. 

Ansøgning sendes til friskoleleder Anette Terney på terney@balle-mail.dk.

Scroll til toppen