Lejrskole 2022 - Balle Friskole

Lejrskole 2022

9. juni 2022

”Vi har lejrbål her – mellem stammer og træer…” Lejr-sangen er sunget igen og har været savnet.

Efter 3 år lykkedes det os at komme på lejrskole med friskolen igen – og hvor har det gjort godt for fællesskabet.
0.- 4. klasse tog til Remmerstrandlejren nær Lemvig, med en afstikker forbi Hjerl Hede.
5. og 6. klasse var 5 dage på Bornholm – og rapellede , flækkede brosten og meget mere.
7. og 8. klasse var en tur til hovedstaden, hvor de var et smut forbi Christiania og Tivoli.
9. klasse besøgte Berlin, hvor de bl.a. var til fodboldkamp på Olympia Stadion.

Der kunne fortælles i stimer om turene – og fælles er, at oplevelserne både i Danmark og udlandet har sat sit præg på os alle.
Samtidig er vi blevet rystet rigtig godt sammen – også på tværs af klasser – og har set nye sider af hinanden. Nogle gange skulle der hjælpes i gang, trøstes, trylles, arbejdes… og det gør man så, når man er en del af flokken. Det giver råstyrke at være og lære sammen – 1000 tak for det.
Forhåbentlig har I fået historier fra turene i de små hjem efter mad – og ellers kan billederne på Facebook måske give jer nogle glimt og indtryk