BAG OM - Balle Friskole

BAG OM

Balle Friskole blev oprettet i 1866, da en initiativrig forældrekreds var utilfreds med deres børns skolegang

Balle Friskole før og nu

Balle Friskole er en Grundtvig-Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer fællesskab, faglighed, glæde og fordybelse.

Balle Friskoles traditioner
Vi er en skole med stolte traditioner. Nogle af traditionerne kan føres tilbage til skolens start, bl.a. den årlige familieudflugt, forårsopvisningen, juleafslutningen og høstfesten. Balle Friskole er en Grundtvig/Koldsk skole, hvor dagen starter med morgensang.

Historien
Balle Friskole blev oprettet i 1866, da en initiativrig forældrekreds var utilfreds med deres børns skolegang. I dag er friskolen en del af den selvejende institution Balle Friskole, Balle Musik- og Idrætsefterskole og Balle Børnehave.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et skolemiljø i trygge omgivelser, hvor engagement, fællesskab og tæt samarbejde mellem skole og hjem er med til at præge hverdagen.

Derudover har skolen mange faciliteter at byde på, så som to haller med springgrave, beachvolley- og beachhåndboldbaner, fodboldbaner og kreative værkstedslokaler.

Optagelse
Når barnet søger om at gå på Balle Friskole optages forældrene automatisk som medlemmer af skolekredsen, hvilket bl.a. betyder, at man har stemmeret på skolens generalforsamling

Scroll til toppen