SFO - Balle Friskole

SFO

Balle Friskoles skolefritidsordning hedder Bifrost som regnbuen i den nordiske mytologi. Regnbuen er et led mellem gudernes og menneskenes verden og Heimdal er guden, der vogter over denne bro.

Skolefritidsordningen
Bifrost er et tilbud, som kan benyttes af Balle Friskoles elever, så længe de går i 0.-3. klasse. Vi har åbent alle hverdage i alle skoleuger. Ferier og lukkedage er efter særplan.

Morgenpasning foregår i Solstrålen mens eftermiddagspasning foregår i lokaler på skolen.

Aktiviteter i Bifrost
I Bifrost er der mange muligheder og aktiviteter. Vi bruger skolens arealer, som udover lokaler, rummer legepladser, haller, beachbaner og meget mere.

Efteråret 2018 indviede friskolen en ny legeplads. Legepladsen bliver brugt meget af SFO’en.

Aktiviteterne er frivillige og dermed er der også plads til fordybelse og kreativitet. Det frie rum kan være rart efter en lang skoledag. Da SFO’en fordeler sig på 4. årgange oplever vi også at nye venskaber opstår på tværs af årgange, hvilket er sundt for ens sociale kompetencer.

Samarbejdet ml. forældre og Bifrost pirioriteres højt og vi ønsker en åben dialog hinanden i mellem.

Klik her for at hente indmeldelsesblanket til SFO