LINJEFAG

LINJEFAG

Linjefagene er praktisk/musiske fag og inddelt i kvartalsmoduler. Du har således mulighed for at sammensætte din helt egen linje. Der er 9 fag at vælge imellem; MUSIK, EKSOTISK MAD, KUNST, FODBOLD, OUTDOOR, HÅNDBOLD, VOLLEYBALL, TRÆNERSPIRREN og HALVMARATON.

Musik
I musik skal vi først og fremmest arbejde med sammenspil. Vi skal lære nogle sange vi kan spille sammen og optræde med. Derudover skal vi også arbejde med kor, rytmetræning og musikteori. Så hvis du har lyst til at spille og synge, er det her lige noget for dig.

Eksotisk mad
Lav mad fra alle verdenshjørner og lad dig føre med til de mest eksotiske egne … Vi laver anderledes mad, hvor I er med til at bestemme hvilke lande vi skal besøge. Smagsløgene vil blive pirret i de gastronomiske udfoldelser I laver.

Kunst
Kast med malingen, dyrk din indre designer og lad hænderne arbejde. Vi vil komme igennem følgende emner på de 4 semestre: Glasarbejde, brugskunst, figurer og smykker. Acrylmaleri på store lærreder. Digital collage, arbejde på computeren og keramik (arbejde i ler) – skulptur og brugskunst

Fodbold
Styrk dit spil, din fysik og forståelse af spillet … FODBOLD FODBOLD FODBOLD

Outdoor
På outdoor kan du blandt mere vinterbade i Vejle fjord i janauer og februar måned. Oplev hvordan din krop reagere på kulde/varme når man veksler mellem at hoppe i fjorden og være i en sauna. 

Håndbold
Masser af håndbold og fysisk træning! Håndbold kan være et taktiskpræget spil, med mange finurlige krøller, som til tider kan være et større puslespil at finde ud af. Sådan behøver det dog ikke at være. Vi skal på håndboldlinjen arbejde med boldbehændighed, teknisk erkendelse samt almen forståelse for spillet. Jeg vil, for de uøvede, gøre spillet mere tilgængeligt og spændende- og for de øvede lægge lag på de allerede eksisterende færdigheder. Vi skal spille og udvikle forskellige former for håndboldrelaterede øvelser, samtidig med at der er fokus på den læringsmæssige del, som munder ud i øgede kompetencer.

Volleyball
Serv, spil, hæv og smash! I skal lære og træne teknikkerne i fingerslag, bakkeslag og serv og I skal lære taktikken i spillet – begge dele vil blive indlært gennem småspil og “kampe”. Alle kan være med og jeg lover, at vi får det sjovt og får sved på panden. Derudover håber jeg, at vejret bliver godt, så vi kan komme ud i sandet og spille beachvolley. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære jer dette sjove, sociale og helt igennem fantastiske spil.

Trænerspiren
Går du med en træner i maven? Vi tilbyder et samlet forløb over to moduler, hvor du, af en instruktør fra DGI, får erfaringer med det at træne og undervis andre. Derudover vil der være indbygget praktikforløb i den lokale idrætsforening, hvor du kan afprøve det du har lært.

Halvmaraton
Hvis du går rundt med en lille drøm om at prøve kræfter med løbetræning, eller måske har interesse for at øge dine daglige antal kilometer, så har du muligheden for at deltage i et træningsforløb, for både uøvede og øvede løbere. Træningsforløbet tager udgangspunkt i den enkelte elev, hvor vi sammen følger op på den træning der tilrettelægges for at forbedre løbet og antal km. Vi skal arbejde med forskellige træningsmetoder, løbeteknikker og almen teori om løb. Vi skal selvfølgelig også løbe en del kilometer sammen, idet vi slutter forløbet af med at deltage ved et officielt løbsstævne. Her kan man prøve sine evner og kondition af på en halv marathondistance (21,097 km). Der kan blive mulighed for at deltage på mindre distancer, afhængig af hvilket stævne vi tilmelder os. 

Scroll to Top