ARRANGEMENTER - Balle Friskole

ARRANGEMENTER

De forskellige arrangementer i løbet af året skal styrke sammenholdet mellem elever, lærere og forældre. Glæd jer til at blive en del af fællesskabet.

Høstfest
Traditionen strækker sig helt tilbage til friskolens start. Vi holder høstfesten, når høsten er i hus. Høstfesten er en fest, hvor der bliver danset folkedans i dragter, som nogle af vores tidligere forældre har syet til skolen. Derudover varierer indholdet med forskellige danse, konkurrencer og andre tiltag. Arrangementet er obligatorisk for eleverne, og vi håber, at mange andre vil deltage i festlighederne.

Julearrangement
Denne aften er en fælles afslutning, hvor 3. kl. viser årets nisseskuespil, og 0. + 1. kl. fremviser krybbespil til tonerne af “Et barn er født i Betlehem”. Her kan både Guds kære børn, jomfru Maria, Josef, hyrderne på marken og de tre vise mænd opleves. Derudover er der Luciaoptog ved piger fra 4. – 9. kl., sang fra de forskellige Ballebands og hygge med en lettere anretning. Arrangementet er obligatorisk for eleverne, og det er dejligt med mange tilskuere, både søskende, forældre og andre, som skulle have lyst til at deltage. Arrangementet bliver afholdt en af de sidste dage inden juleferien.

Gymnastikopvisning
Hver år i foråret afholder vi en fælles gymnastikopvisning med efterskolen. Her laves der med efterskolen fælles opvarmning, alle klasser viser rytmiske serier og springelementer, som de har øvet på op til dagen, efterskolen viser deres gymnastikopvisning og efter faneindmarchen vil vi se børnehavens ældste børn, Astronauterne, vise hvad de har øvet på.

Dramaforestilling/emneuge
På Balle Friskole skifter vi hvert år mellem en dramaforestilling og en emneuge. Her er hele skolen i gang på samme tid, og alle bidrager på hver deres måde til glæde for det store fællesskab.

Translokation
I den sidste skoleuge før sommerferien holder vi translokation for 9. klasse og deres forældre. Her fejrer vi eleverne med sange, taler og underholdning, inden de får overrakt eksamensbeviser mm. som afslutning på deres tid på Balle.