PRAKTISKE INFORMATIONER - Balle Friskole

PRAKTISKE INFORMATIONER

Vi glæder os til at møde alle jer, der skal starte i Midgård på Balle Friskole. På gensyn i Midgård!

Ferie og lukkedage

• Efterårsferie: uge 42.
  • Juleferie: Fra og med 21.12.16 til og med 03.01.18
  • Vinterferie: uge 7
  • Påskeferie: Fra og med 29.03.17 til og med 2.04.18
  • Bededag: Fredag den 27.04.18
  • Kr. Himmelfartsferie: 10.-11. maj 2018
  • 2. Pinsedag: Mandag den 21.06.18
  • Sommerferielukket: uge 28, 29, 30

Hvor bor vi?
Vi skal være i Bifrostlokalerne, som ligger til højre, når man kommer ned af trappen. Her får børnene også deres garderobeplads. Børnene får en kasse, hvor de skal have skiftetøj i, og på knagen skal der hænge termotøj/regntøj mm.

Mad og drikke
Børnene kan få mælk til madpakken ved køb af mælkemærker på kontoret. Vi spiser to gange i Midgård, og alt efter hvornår barnet bliver hentet, en gang i SFO-tiden. En stor madpakke og lidt frugt, eller to madpakker og en frugtpose vil være en fordel.

Fødselsdage
Vi tager ikke hjem til fødselsdage, men barnet må gerne dele ud og invitere hjem uden for Midgårdstiden. Vi vil selvfølgelig også markere dagen.

NB Husk at melde jeres barn ud fra nuværende institution iht. udmeldelsesbetingelserne, så barnet er meldt ud d. 31.03.18.

Telefonnummer Bifrost: